Wednesday, November 2, 2011

Story about kamo (AMMAR SHAFIQ)... berkenalan di sebuah laman sosial (tagged),mulanya ak bukak laman sosial 2 disebabkan abg sedara ak neyh.. 2 minggu slpas bukak account laman sosial 2,ak pon on9 untk mencari abg sedara aq.. tbe2 ad FRIEND REQUEST dari dia.. so,agak mls ah nk cek2 nie, ak pon appove je.. then lpas 2 minit ak approve,dia antr msg “thkz approve”.. ak pon reply balik ‘your welcome’ ... disitulah bermulanya perkenalan kami.. setiap mlm minggu kami chat smpai ke lewat pagi..alah .. kes muda2 ..bdk2 bru nk meningkat remaja..dia neyh seorg yg pelawak sikit,sporthng hbis ah,manja juga ah.. kiranya dia nie boleh ah nak masuk kepala.. then,selepas berkawan dengan dia selama setahun... pada waktu aq berumur 14 tahun  dia mintak couple on my bfday .. huhuhu ! time 2 ! allah saja lah yg tahu... punya la gembirA.. haha... selepas setahun kami bersama,kitaorg x pernah nk berjumpa.. so bila je masuk umur 15 baru la pandai nak keluar g dating2 neyh.. hahha.. first time aq nampk dia @ padang besar,perlis... time 2 papamama ajak g sana .. then aq ckp kat dia.. dia kata nk jmpa.. okey .. just dpt tgk dia dari jauh je la! time 2 akak long ad... so dia jadi pengikut tanpa disedari la.. haha.. lawak betul jika dikenangkan kembali... then lpas PMR baru la dpt jumpa dia,ckp2 dgn dia... kira first date ah neyh! Malu2 pulak mcm ank kucing... hahaha.. tempat first date dgn dia dulu kat TASIK DARULAMAN .. huhu.. kenangan paling manis kat situ.. rasa syg kat dia xpernah berubah.. ak selesa dgn dia.. huhu.. TP  masa first date 2 ak je yg bnyak bercakap... sepatah ak tanya.. sepatah la dia jawab.. nk tergelak pon ad.. tp terpaksa la ak pendamkn saja.. haha.. keluar je result PMR ak dah tekad nk berjauhan dgn family ak.. tp mama x bg coz time 2 mcm2 mlsh.. baru ingt nk 1 sekolah dgn dia.. tp x dpt.. apakan daya?? X blh nk halang la keputusan org tua ..1 lgy pasal dia,ak suka gila mengusik dia.. x tw knpa.. suka gila ah.. pastu dia suka ckp mcm neyh “MCM2 LA KAMO.. MAU KENA GGT  X ?”bahahahhahaha.... hmmm.... couple dgn dia la jarang sgt nak bergaduh.. tp aq neyh pulak.. kuat cemburu,panas baran,mcm2 lagi la..kadang2 kesian plak bila dipikirkan kembali.. hurm.. 1 ari kitaorg gado teruk smpaikan 1 day x text... time 2 ak neyh dah mcm mak hilang ank.. mmg kali ni gado yg pling teruk la .. dia siap maki2 ak.. peh! Dia punya baran! Ak x leh nk ckp pe ah.. terasa gila ah smpai ke lubuk hati.. sehari x msg dia .boleh jadi gila..alhamdulilah ...lpas gado teruk 2, kitaorg makin rapat ...dia suka manjakan ak.. suka buad bg ak tergelak... msg yg dia antr pon ak suka simpan..makin kuat ak mengusik dia.. kadang2 tu kalo x blh nk tdo call dia....bahagia ah dgn dia..  harapkan hubungan ak dan dia BERKEKALAN SMPAI KE atas pelamin dan smpai ke AKHIR HAYAT..


 To my hbby or gemuk saya or kuda polly saya: sy syg kamo taw! Saya rindu kat kamo taw! Sy  cinta kamo sorg ja ! xda org lain selain kamo.. sy x mahu yg lain selain kamo... kamo saya punya tw dak encik ammar oit! Ini sume untuk kamo! Ku ggt telinga kamo baru tw... ha.. tq hbby 4 everythng.. b dah banyak manjakan cyg.. hey gemok! Sy rindu la kat kamo! Huhu! Kamo la cinta hati saya ! kamu tw x! Hesh,, sy x blh hdup tanpa awk! Awk tw dak ! cyg bahagia dgn hbby! Abg bermakna bagi ayg! Phm dak!
 

No comments:

Post a Comment